OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Het kan zijn dat u na een ontslag voor de taak staat om een nieuwe werkomgeving te zoeken. Met outplacement bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Zaanstad staat u er niet alleen voor. U kunt hier terecht voor outplacementtrajecten die afgestemd zijn op uw  wensen.

Onze ervaren adviseurs begeleiden u vakkundig in uw zoektocht naar een nieuwe baan. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met het verliezen van de baan. Zo kunt u zich vervolgens klaarmaken voor een nieuwe start. Daarna gaat u zich bezighouden met het in kaart brengen van uw competenties, drijfveren en verlangens.

Samen met een persoonlijke adviseur bepaalt u uw eigen aanbod voor de arbeidsmarkt en werkt u aan uw presentatie- en sollicitatievaardigheden. Bovendien krijgt u toegang tot de brede netwerken van onze adviseurs, waardoor u kennis maakt met verschillende sectoren. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Zaanstad

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kan u ook helpen als u heeft besloten om niet meer voor een werkgever te werken, maar een eigen onderneming te starten. Met verschillende ondersteuningsmogelijkheden wordt u door uw persoonlijke adviseur geïnformeerd en geadviseerd. Uw persoonlijke adviseur denkt zonder eigenbelang kritisch met u mee.

Hoe ziet u de weg naar een eigen onderneming? Hoe ziet de markt eruit? Wat zijn de kansen en risico’s? Met uw adviseur zoekt u de antwoorden op deze vragen. Daarnaast ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ook bij praktische zaken die bij zelfstandig ondernemerschap komen kijken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Zaanstad: bewezen succesvol

Outplacement loont, blijkt uit onderzoek van de OVAL. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Zaanstad: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is u naast outplacement ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Zaanstad. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. U bent ook welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader