Home » Outplacement » Outplacement Wormer

Outplacement Wormer

Wanneer een dienstverband ten einde komt, kan het waardevol zijn om ondersteuning te bieden bij de overgang naar nieuw werk.
Dit kan voortvloeien uit diverse redenen, zoals reorganisatie, prestatieproblemen, of een gezamenlijke beslissing om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. In zulke situaties kan overwogen worden om een outplacementprogramma aan te bieden. Engel & Cleary is een gespecialiseerd bureau dat outplacement in Wormer verzorgt.

 

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een begeleidingstraject speciaal ontworpen voor werknemers die hun huidige baan verliezen. Het hoofddoel is om de werknemer te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Het traject kan variëren van persoonlijke begeleiding en trainingen tot workshops, netwerkevenementen, en coaching. De aanpak is afgestemd op de individuele behoeften, kwaliteiten, wensen, en doelen van de werknemer.

Via het outplacementtraject in Wormer krijgt de werknemer de kans om vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen, een nieuw netwerk op te bouwen, en zichzelf effectief te presenteren op de arbeidsmarkt. Dit vergroot aanzienlijk de kans op succes bij het vinden van een nieuwe baan.

Outplacement is niet alleen gunstig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Het draagt bij aan een positief bedrijfsimago en kan de impact van een reorganisatie op de overgebleven werknemers verminderen. Het inschakelen van een outplacementbureau is dus niet alleen een investering in de toekomst van de werknemer maar ook in het welzijn van het bedrijf.

 

Wat bieden wij?
In ons outplacementtraject komen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder:

Omgaan met verandering en het accepteren van het verlies van de baan.
Persoonsoriëntatie en loopbaanonderzoek.
Loopbaanadvies.
Zoek- en werkprofiel.
Onderscheidend curriculum vitae, professionele profielfoto en presentatie.
Sollicitatievaardigheden en gesprekstechnieken.
Arbeidsmarktoriëntatie en -benadering.
Nazorg.

Het uiteindelijke doel van ons outplacementtraject is om de overgang naar een nieuwe baan soepel te laten verlopen en de periode van werkloosheid tot een minimum te beperken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie en opties te bespreken.

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email
reintegratie

Wij helpen met outplacement in onder andere:

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader