OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Heeft u te horen gekregen dat u op zoek moet gaan naar een nieuwe baan? Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Wormer vindt u precies de ondersteuning die u nodig heeft op het gebied van outplacement. Samen gaan wij op zoek naar de nieuwe werkbestemming die u op het lijf is geschreven.

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u in Wormer terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen en uw tempo. Samen met uw persoonlijke adviseur doorloopt u de verschillende stappen in het programma. Eerst wordt er in het outplacementtraject ruimte gegeven om het verliezen van de baan te verwerken. Op deze manier kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Vervolgens brengt u  door middel van een oriëntatie onderzoek uitgebreid uw wensen, drijfveren en competenties in kaart.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Daarnaast krijgt u alle ondersteuning in de zoektocht op de arbeidsmarkt en het opstellen van een onderscheidend CV. Onze adviseurs beschikken bovendien over een relevant, breed netwerk en delen dit graag met u. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Wormer

Bent u erachter gekomen dat u niet meer in loondienst wilt werken, maar voor u zelf wilt beginnen? Ook wanneer u heeft besloten om een eigen onderneming op te richten, krijgt u van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Wormer alle ondersteuning die u nodig heeft. Samen met een persoonlijke adviseur wordt er gekeken naar de stappen die u moet zetten om een succes te maken van uw eigen onderneming. 

Wat zijn de kansen en de risico’s? Wat zijn uw talenten en kwaliteiten? En hoe zet u deze optimaal in? Met uw adviseur probeert u deze vragen te beantwoorden. Daarnaast ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een ondernemingsplan. Op deze manier is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Wormer: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Wormer: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Wormer. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader