Op zoek naar ander werk na (onverwacht) ontslag

Het gebeurt weleens: wegens omstandigheden bent u gedwongen om op zoek te gaan naar een nieuwe werkomgeving. Dit kan komen door bijvoorbeeld reorganisatie, disfunctioneren of een wederzijdse overeenstemming om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Hoe moet u nu verder? Lees hier wat Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. voor u kan betekenen op gebied van outplacement.

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u in Zaandam terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Onze adviseurs begeleiden u vakkundig naar een nieuw begin. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met de veranderingen en het verliezen van de baan. Op deze manier kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Door middel van een oriëntatie onderzoek krijgt u inzicht in uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Daarnaast wordt bepaald wat uw eigen aanbod is, zodat er een onderscheidend CV wordt opgesteld. Bovendien beschikken de adviseurs bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. over een relevant netwerk, dat zij graag met u willen delen. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Zaandam

Soms komt het voor dat u erachter komt dat u niet naar een nieuwe werkgever wilt, maar voor uzelf wilt beginnen. Wanneer u heeft besloten om een eigen onderneming op te richten, krijgt u van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Zaandam alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Samen met een persoonlijke adviseur, wordt er gebrainstormd en worden de ideeën uitgewerkt.

Er wordt gekeken naar de achterliggende gedachte om voor uzelf te beginnen, wat de kansen en risico’s zijn en wat nodig is om een succes te maken van uw eigen onderneming. Ook ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. bij praktische zaken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Zaandam: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Zaandam: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Zaandam. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader