OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Het gebeurt weleens: wegens omstandigheden moet u op zoek naar een nieuwe werkomgeving. Hoe moet het nu verder? Outplacement bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Uitgeest is de eerste stap in de goede richting.

U kunt bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Zo vindt u de werkbestemming die past bij uw verlangens, drijfveren en kwaliteiten. Met een van onze ervaren adviseurs doorloop je het traject in een aantal stappen, op uw eigen tempo en eigen manier. Eerst wordt er in een outplacementtraject de ruimte gegeven voor het verwerken van het ontslag. Zo kunt u zich klaarmaken voor een nieuwe start. Vervolgens brengt u door middel van een oriëntatie onderzoek uitgebreid uw competenties in kaart.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Ook wordt er bepaald wat uw eigen aanbod in de arbeidsmarkt is, om zo een onderscheidend CV op te stellen. Bovendien stellen onze adviseurs hun brede, relevante netwerken voor u open, waardoor u kennis maakt met verschillende sectoren. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Uitgeest

Ook bij het oprichten van een eigen onderneming bent u verzekerd van kwalitatief vakkundige begeleiding met outplacement door Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Uitgeest. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het brainstormen en het uitwerken van diverse ideeën.

Hoe ziet u de weg naar een eigen onderneming? Wat zijn de kansen en risico’s? Hoe zet u uw talenten optimaal in? Met uw adviseur zoekt u de antwoorden op deze vragen. Daarnaast ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een ondernemingsplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Uitgeest: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Uitgeest: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is u naast outplacement ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Uitgeest. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader