Home » Outplacement » Outplacement Castricum

Outplacement Castricum

Het dienstverband van een werknemer komt ten einde, en je wilt ondersteuning bieden bij de overgang naar nieuw werk.
Dit kan voortkomen uit diverse situaties, zoals een reorganisatie, disfunctioneren, of een gezamenlijke beslissing tot contractbeëindiging. In zulke gevallen kan het overwegen van een outplacementtraject van toegevoegde waarde zijn. Engel & Cleary is gespecialiseerd in outplacement in Castricum.

 

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een begeleidingstraject dat specifiek is ontworpen voor werknemers die hun huidige baan verliezen. Het hoofddoel is de werknemer te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Het traject varieert van persoonlijke begeleiding en trainingen tot workshops, netwerkevenementen, en coaching, afgestemd op de individuele behoeften, kwaliteiten, wensen, en doelen van de werknemer.

Via ons outplacementtraject in Castricum krijgt de werknemer de kans om vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen, een nieuw netwerk op te bouwen, en zich effectief te presenteren op de arbeidsmarkt. Dit vergroot aanzienlijk de kans op succes bij het vinden van een nieuwe baan.

Bovendien is outplacement niet alleen voordelig voor de werknemer maar draagt het ook bij aan een positief bedrijfsimago en kan het de impact van een reorganisatie op overige werknemers verminderen. Het inschakelen van een outplacementbureau is dus niet alleen een investering in de toekomst van de werknemer maar ook in het welzijn van het bedrijf.

 

Wat bieden wij?
In ons outplacementtraject behandelen we diverse onderwerpen, waaronder:

Omgaan met verandering en het accepteren van het verlies van de baan.
Persoonsoriëntatie en loopbaanonderzoek.
Loopbaanadvies.
Zoek- en werkprofiel.
Onderscheidend curriculum vitae, professionele profielfoto en presentatie.
Sollicitatievaardigheden en gesprekstechnieken.
Arbeidsmarktoriëntatie en -benadering.
Nazorg.

Het ultieme doel van ons outplacementtraject is om de overgang naar een nieuwe baan vlot te laten verlopen en de periode van werkloosheid tot een minimum te beperken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie en opties te bespreken.

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email
reintegratie

Wij helpen met outplacement in onder andere:

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader