Home » Outplacement » Outplacement Krommenie

Outplacement Krommenie

Het dienstverband van jouw werknemer eindigt en je wilt helpen van werk naar werk.
Het kan gebeuren dat jouw werknemer zijn of haar baan verliest als gevolg van een reorganisatie, hij of zij niet naar behoren functioneert of jullie samen besluiten het contract te beëindigen. In deze gevallen kun je overwegen een outplacementtraject aan te bieden. Engel & Cleary is gespecialiseerd in outplacement in Krommenie.

 

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een begeleidingstraject dat specifiek is ontworpen voor werknemers die hun huidige baan verliezen. Het hoofddoel is om de werknemer te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Het traject kan divers zijn, variërend van persoonlijke begeleiding en trainingen tot workshops, netwerkevenementen en coaching. De invulling is afgestemd op de individuele behoeften, kwaliteiten, wensen en doelen van de werknemer.

Via ons outplacementtraject in Krommenie krijgt de werknemer de gelegenheid om zijn of haar vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen, een nieuw netwerk op te bouwen en zichzelf effectief te presenteren op de arbeidsmarkt. Dit vergroot aanzienlijk de kans op succes bij het vinden van een nieuwe baan.

Bovendien…

…is outplacement niet alleen gunstig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Het draagt bij aan een positief bedrijfsimago en kan de impact van een reorganisatie op de resterende werknemers verminderen. Het inschakelen van een outplacementbureau is dus niet alleen een investering in de toekomst van de werknemer, maar ook in het welzijn van het bedrijf.

 

Wat bieden wij?
In ons outplacementtraject komen verschillende onderwerpen aan bod, denk hierbij aan:

Omgaan met verandering en aanvaarden verlies van baan.
Persoonsoriëntatie en loopbaanonderzoek.
Loopbaanadvies.
Zoek- en werkprofiel.
Onderscheidend curriculum vitae, professionele profielfoto en presentatie.
Sollicitatievaardigheden en gesprekstechnieken.
Arbeidsmarktoriëntatie en -benadering.
Nazorg.

Het ultieme doel van ons outplacementtraject is om de transitie naar een nieuwe baan soepel te laten verlopen en de periode van werkloosheid tot een minimum te beperken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie en opties te bespreken.

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email
reintegratie

Wij helpen met outplacement in onder andere:

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader