OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Na een ontslag kan het een opgave zijn om een nieuwe baan te vinden. Met outplacement bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Zaandijk staat u er niet alleen voor. Samen gaan wij op zoek naar een een nieuwe werkbestemming die perfect bij u past.

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Met een van onze ervaren adviseurs doorloopt u het traject in een aantal stappen, op uw eigen manier en tempo. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met het verliezen van de baan. Zo kunt u zich vervolgens klaarmaken voor een nieuwe start. Daarna gaat u door middel van een oriëntatie onderzoek uw competenties, drijfveren en wensen in kaart brengen.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Er wordt ook gekeken naar wat uw eigen aanbod is in de arbeidsmarkt, zodat er een onderscheidend CV opgesteld kan worden. Bovendien krijgt u toegang tot de relevante, brede netwerken van onze adviseurs, waardoor u kennis maakt met verschillende sectoren. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Zaandijk

Het kan ook zo zijn dat u niet meer bij een werkgever wilt werken, maar voor u zelf wilt beginnen. Ook bij het oprichten van een eigen onderneming krijgt u van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Zaandijk alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het brainstormen en het uitwerken van diverse ideeën.

Hoe ziet u de weg naar een eigen onderneming? Hoe ziet de markt eruit? Wat zijn de kansen en risico’s? Met uw adviseur zoekt u de antwoorden op deze vragen. Daarnaast ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ook bij praktische zaken, zoals het aanvragen van financiering. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Zaandijk: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Zaandijk: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Zaandijk. Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader