Outplacement Wormerveer

OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Heeft u ontslag gekregen? U staat er niet alleen voor. Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Wormerveer vindt u precies de ondersteuning die u nodig heeft op het gebied van outplacement. Samen gaan wij op zoek naar de nieuwe werkbestemming die perfect bij u past.

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u in Wormerveer terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen en uw tempo. U doorloopt de verschillende stappen samen met uw persoonlijke adviseur. In het outplacementtraject wordt er eerst ruimte gegeven voor ontslagverwerking. Zo kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Daarna brengt u  door middel van een oriëntatie onderzoek uitgebreid uw wensen, drijfveren en competenties in kaart.

U krijgt ondersteuning in de zoektocht op de arbeidsmarkt en het opstellen van een onderscheidend CV. Samen met een persoonlijke adviseur gaat u ook werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Bovendien beschikken onze adviseurs over een relevant, breed netwerk waar zij u graag toegang tot geven. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Wormerveer

Het komt wel eens voor dat u erachter komt dat u niet meer voor een werkgever wilt werken, maar voor u zelf wilt beginnen. Ook wanneer u heeft besloten om een eigen onderneming op te richten, krijgt u van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Wormerveer alle hulp die u nodig heeft. Er wordt samen met een persoonlijke adviseur gekeken naar de stappen die u moet zetten om een succes te maken van uw eigen onderneming. 

Samen met uw adviseur kijkt u naar de kansen en de risico’s, uw talenten en kwaliteiten en hoe u deze optimaal in kunt zetten. Daarnaast ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ook bij praktische zaken, zoals het aanvragen van financiering. Op deze manier is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Wormerveer: bewezen succesvol

Outplacement is daadwerkelijk succesvol, blijkt uit onderzoek van de OVAL. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Wormerveer: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is u naast outplacement ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Wormerveer. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader