Outplacement Stompetoren

OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Heeft u te horen gekregen dat u op zoek moet naar een nieuwe baan? Met outplacement bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Stompetoren krijgt u precies de ondersteuning die u nodig heeft.

U kunt bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw tempo en uw wensen. Met ondersteuning van uw persoonlijke adviseur doorloopt u de vier stappen van het traject. Eerst wordt in een outplacementtraject de ruimte gegeven voor het verwerken van het ontslag. Op deze manier kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Daarna krijgt u door middel van een oriëntatie onderzoek inzicht in uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten.

Vervolgens wordt er gewerkt aan uw presentatie- en sollicitatievaardigheden en wordt er gezamenlijk gekeken naar wat uw eigen aanbod in de arbeidsmarkt is. Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. beschikken de adviseurs bovendien over brede netwerken en zij stellen deze graag voor je open. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Stompetoren

Het kan zijn dat u ontdekt heeft dat u niet meer voor een werkgever wilt werken, maar voor u zelf wilt beginnen. Ook in dat geval krijgt u van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Stompetoren alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Uw persoonlijke adviseur helpt u uw ideeën vorm te geven en uit te werken.

Wat is de reden om voor uzelf te beginnen? Welke kansen en risico’s zijn er? En wat is nodig om een succes te maken van uw eigen onderneming? Samen met uw persoonlijke adviseur wordt er gebrainstormd en worden de ideeën uitgewerkt. Ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een ondernemingsplan, kan Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ondersteuning bieden. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Stompetoren: bewezen succesvol

Het blijk dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. In een onderzoek van de OVAL kwam dit naar voren. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Stompetoren: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Stompetoren. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader