Home » Outplacement » Outplacement Beverwijk

Outplacement Beverwijk

Bij het beëindigen van het dienstverband van een werknemer is het van essentieel belang om ondersteuning te bieden bij de overgang naar nieuw werk.
Of het nu voortkomt uit een reorganisatie, prestatieproblemen of een gezamenlijke beslissing tot beëindiging van het arbeidscontract, in dergelijke situaties overwegen we een outplacementtraject aan te bieden. Bij Engel & Cleary, een gespecialiseerd bureau in Beverwijk, staan we klaar om op maat gemaakte outplacementdiensten te leveren.

 

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een begeleidingstraject dat specifiek is ontwikkeld voor werknemers die hun huidige baan verliezen. Het hoofddoel is om de werknemer te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Dit traject kan variëren van persoonlijke begeleiding en trainingen tot workshops, netwerkevenementen en coaching, volledig afgestemd op de individuele behoeften, kwaliteiten, wensen en doelen van de werknemer.

Door het outplacementtraject in Beverwijk krijgt de werknemer de gelegenheid om vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen, een nieuw netwerk op te bouwen en zichzelf overtuigend te presenteren op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt de kans op succes bij het vinden van een nieuwe baan aanzienlijk vergroot.

Outplacement in Beverwijk is niet alleen gunstig voor de werknemer, maar draagt ook bij aan een positief bedrijfsimago en kan de impact van een reorganisatie op de overige werknemers verminderen. Het inschakelen van een outplacementbureau is dus niet alleen een investering in de toekomst van de werknemer, maar ook in het welzijn van het bedrijf.

 

Wat bieden wij?
Ons outplacementtraject behandelt diverse onderwerpen, waaronder:

Omgaan met verandering en het accepteren van het verlies van de baan.
Persoonsoriëntatie en loopbaanonderzoek.
Loopbaanadvies.
Zoek- en werkprofiel.
Onderscheidend curriculum vitae, professionele profielfoto en presentatie.
Sollicitatievaardigheden en gesprekstechnieken.
Arbeidsmarktoriëntatie en -benadering.
Nazorg.

Het ultieme doel van ons outplacementtraject is om de overgang naar een nieuwe baan vlot te laten verlopen en de periode van werkloosheid tot een minimum te beperken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie en opties te bespreken.

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email
reintegratie

Wij helpen met outplacement in onder andere:

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader