OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Het gebeurt weleens: u bent gedwongen om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld reorganisatie, disfunctioneren of een wederzijdse overeenstemming om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Hoe moet u nu verder? Lees hier wat Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. voor u kan betekenen op gebied van outplacement.

In Beverwijk kunt u bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Onze adviseurs begeleiden u vakkundig naar een nieuw begin. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met de veranderingen en het verliezen van de baan. Zo maakt u zich klaar voor een nieuwe start. Door middel van een oriëntatie onderzoek krijgt u inzicht in uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten.

Met een persoonlijke adviseur wordt er gezamenlijk gewerkt aan presentatie- en sollicitatievaardigheden. Daarnaast wordt bepaald wat uw eigen aanbod is, zodat er een onderscheidend CV wordt opgesteld. Ook beschikken de adviseurs bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. over een relevant netwerk, dat zij graag met u willen delen. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Beverwijk

Het kan weleens zijn dat u erachter komt dat u niet naar een nieuwe werkgever wilt, maar voor uzelf wilt beginnen. Wanneer u heeft besloten om een eigen onderneming op te richten, krijgt u van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Beverwijk alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft.

Wat is de reden om voor uzelf te beginnen? Welke kansen en risico’s zijn er? En wat is nodig om een succes te maken van uw eigen onderneming? Samen met een persoonlijke adviseur, wordt er gebrainstormd en worden de ideeën uitgewerkt. Ook ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. bij praktische zaken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Beverwijk: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Beverwijk: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Beverwijk. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer. Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in Beverwijk

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader