Home » Outplacement » Outplacement Beemster

Outplacement Beemster

Bij het afsluiten van het dienstverband van een werknemer, is het van belang om ondersteuning te bieden bij de overgang naar nieuw werk.
Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals een reorganisatie, prestatieproblemen of een gezamenlijk besluit tot beëindiging van het arbeidscontract. In zulke gevallen overwegen we het aanbieden van een outplacementtraject. Engel & Cleary is gespecialiseerd in outplacement in Beemster.

 

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een begeleidingstraject dat specifiek is ontworpen voor werknemers die hun huidige baan verliezen. Het hoofddoel is om de werknemer te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Dit traject kan variëren van persoonlijke begeleiding en trainingen tot workshops, netwerkevenementen en coaching, volledig afgestemd op de individuele behoeften, kwaliteiten, wensen en doelen van de werknemer.

Via het outplacementtraject in Beemster krijgt de werknemer de kans om vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen, een nieuw netwerk op te bouwen en zichzelf overtuigend te presenteren op de arbeidsmarkt. Dit vergroot aanzienlijk de kans op succes bij het vinden van een nieuwe baan.

Outplacement is niet alleen voordelig voor de werknemer, maar draagt ook bij aan een positief bedrijfsimago en kan de impact van een reorganisatie op de overige werknemers verminderen. Het inschakelen van een outplacementbureau is dus niet alleen een investering in de toekomst van de werknemer, maar ook in het welzijn van het bedrijf.

 

Wat bieden wij?
Ons outplacementtraject behandelt verschillende onderwerpen, waaronder:

Omgaan met verandering en het accepteren van het verlies van de baan.
Persoonsoriëntatie en loopbaanonderzoek.
Loopbaanadvies.
Zoek- en werkprofiel.
Onderscheidend curriculum vitae, professionele profielfoto en presentatie.
Sollicitatievaardigheden en gesprekstechnieken.
Arbeidsmarktoriëntatie en -benadering.
Nazorg.

Het ultieme doel van ons outplacementtraject is om de overgang naar een nieuwe baan vlot te laten verlopen en de periode van werkloosheid tot een minimum te beperken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie en opties te bespreken.

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email
reintegratie

Wij helpen met outplacement in onder andere:

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader