Home » Outplacement » Outplacement Assendelft

Outplacement Assendelft

Wanneer een werknemer zijn of haar dienstverband beëindigt, kan het waardevol zijn om ondersteuning te bieden bij de overgang naar nieuw werk.
Dit kan voortvloeien uit diverse situaties, zoals een reorganisatie, prestatieproblemen, of een gezamenlijke beslissing om het arbeidscontract te beëindigen. In dergelijke gevallen overwegen we het aanbieden van een outplacementtraject. Engel & Cleary is een gespecialiseerd bureau dat outplacement in Assendelft verzorgt.

 

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een begeleidingstraject dat specifiek is ontworpen voor werknemers die hun huidige baan verliezen. Het primaire doel is om de werknemer te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Het traject kan uiteenlopen van persoonlijke begeleiding en trainingen tot workshops, netwerkevenementen en coaching. De invulling is afgestemd op de individuele behoeften, kwaliteiten, wensen en doelen van de werknemer.

Via het outplacementtraject in Assendelft krijgt de werknemer de mogelijkheid om vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen, een nieuw netwerk op te bouwen en zichzelf doeltreffend te presenteren op de arbeidsmarkt. Dit vergroot aanzienlijk de kans op succes bij het vinden van een nieuwe baan.

Daarnaast is outplacement niet alleen gunstig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Het draagt bij aan een positief bedrijfsimago en kan de impact van een reorganisatie op de overige werknemers verminderen. Het inschakelen van een outplacementbureau is dus niet alleen een investering in de toekomst van de werknemer, maar ook in het welzijn van het bedrijf.

 

Wat bieden wij?
Ons outplacementtraject behandelt verschillende onderwerpen, waaronder:

Omgaan met verandering en aanvaarden verlies van baan.
Persoonsoriëntatie en loopbaanonderzoek.
Loopbaanadvies.
Zoek- en werkprofiel.
Onderscheidend curriculum vitae, professionele profielfoto en presentatie.
Sollicitatievaardigheden en gesprekstechnieken.
Arbeidsmarktoriëntatie en -benadering.
Nazorg.

Het ultieme doel van ons outplacementtraject is om de overgang naar een nieuwe baan vlot te laten verlopen en de periode van werkloosheid tot een minimum te beperken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie en opties te bespreken.

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email
reintegratie

Wij helpen met outplacement in onder andere:

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader