OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Bent u gedwongen om op zoek te gaan naar een nieuwe werkomgeving? Het kan iedereen gebeuren. Dit kan komen door bijvoorbeeld reorganisatie, disfunctioneren of een wederzijdse overeenstemming om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Hoe gaat u nu verder? Lees hier wat Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. voor u kan betekenen op gebied van outplacement.

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u in Koedijk terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Onze adviseurs begeleiden u vakkundig bij het maken van bewuste keuzes. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om het verlies van de baan te verwerken. Zo kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Door middel van een oriëntatie onderzoek krijgt u inzicht in uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Ook wordt er gekeken naar uw aanbod in de arbeidsmarkt en wordt er gewerkt aan een onderscheidend CV. Onze adviseurs beschikken daarnaast over brede netwerken, waar zij u graag in contact mee brengen. Met de outplacementtrajecten zorgt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ervoor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Koedijk

Na uw ontslag kan het ook zijn dat u besluit om een eigen onderneming op te richten. Ook in dit geval krijgt u van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Koedijk alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Samen met een persoonlijke adviseur wordt er gebrainstormd en worden uw plannen uitgewerkt.

Er wordt gekeken naar het optimaal inzetten van uw kwaliteiten, wat de kansen en risico’s zijn en wat nodig is om een succes te maken van uw eigen onderneming. Daarnaast ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ook bij praktische zaken, zoals het opstellen van een businessplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Koedijk: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Koedijk: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Koedijk. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader