OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Het kan iedereen overkomen: u krijgt te horen dat u op zoek moet naar een nieuwe baan. Hoe moet het nu verder? Een goede stap in de richting is outplacement bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Oudorp.

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Zo vindt u de baan die past bij uw verlangens, drijfveren en kwaliteiten. Met een van onze ervaren adviseurs doorloop je het traject in een aantal stappen. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met het verlies van de baan. Zo kunt u zich vervolgens klaarmaken voor een nieuwe start. Vervolgens gaat u door middel van een oriëntatie onderzoek onder andere uw competenties in kaart brengen.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Ook wordt er bepaald wat uw aanbod in de arbeidsmarkt is. Bovendien stellen onze adviseurs hun brede, relevante netwerken voor u open, waardoor u kennis maakt met verschillende sectoren. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Oudorp

Het kan ook zijn dat u niet meer in loondienst wilt zijn, maar dat u een eigen onderneming wilt oprichten. Ook dan krijgt u van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Oudorp alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het brainstormen en het uitwerken van diverse ideeën.

Hoe ziet u de weg naar een eigen onderneming? Wat zijn de kansen en risico’s? Hoe zet u uw talenten optimaal in? Met uw adviseur zoekt u de antwoorden op deze vragen. Daarnaast ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ook bij praktische zaken, zoals het opstellen van een businessplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Oudorp: bewezen succesvol

Outplacement is succesvol, blijkt uit onderzoek van de OVAL. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Oudorp: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Oudorp. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader