OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Bent u genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe werkomgeving? Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Purmerend vindt u precies de ondersteuning die u nodig heeft op het gebied van outplacement. Samen gaan wij op zoek naar de nieuwe werkbestemming die u op het lijf is geschreven.

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u in Purmerend terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het maken van bewuste loopbaankeuzes voor de toekomst. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om om te gaan met het verliezen van een baan. Op deze manier kunt u zich vervolgens opmaken voor een nieuwe start. Vervolgens brengt u uitgebreid uw wensen, drijfveren en competenties in kaart.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Daarnaast krijgt u alle ondersteuning in de zoektocht op de arbeidsmarkt en het opstellen van een onderscheidend CV. Ook krijgt u toegang tot het brede netwerk van onze adviseurs, zodat u zich in diverse sectoren kan bevinden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Purmerend

Soms kan het zo zijn dat u niet meer voor een werkgever wilt werken, maar voor u zelf wilt beginnen. Wanneer u heeft besloten om een eigen onderneming op te richten, krijgt u van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Purmerend alle ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Er wordt samen met een persoonlijke adviseur gekeken naar de stappen die u moet zetten om een succes te maken van uw eigen onderneming. 

Er wordt gekeken naar de achterliggende gedachte om voor uzelf te beginnen en naar de kansen en risico’s. Ook ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. bij praktische zaken, zoals het aanvragen van financiering bij banken en gemeenten. Op deze manier is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Purmerend: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Purmerend: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Er zijn verschillende diensten waar wij u mee kunnen helpen. Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Purmerend. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader