Home » Outplacement » Outplacement Purmerend

Outplacement Oudorp

Het dienstverband van je werknemer komt tot een einde, en je zoekt manieren om de overgang naar nieuw werk te vergemakkelijken.
Of het nu voortkomt uit een reorganisatie, prestatieproblemen of een gezamenlijke beslissing tot contractbeëindiging, in dergelijke gevallen kan het overwegen van een outplacementtraject van grote waarde zijn. Engel & Cleary biedt gespecialiseerde begeleiding op het gebied van outplacement in Purmerend.

 

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een op maat gemaakt begeleidingstraject voor werknemers die hun huidige baan verliezen. Het hoofddoel is de werknemer te ondersteunen bij het ontdekken van nieuwe professionele mogelijkheden. Het traject kan variëren van persoonlijke begeleiding en trainingen tot workshops, netwerkevenementen en coaching. De invulling is volledig afgestemd op de individuele behoeften, kwaliteiten, wensen en doelen van de werknemer.

Via ons outplacementtraject in Purmerend krijgt de werknemer de gelegenheid om vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen, een nieuw netwerk op te bouwen en zichzelf overtuigend te presenteren op de arbeidsmarkt. Dit vergroot aanzienlijk de kans op succes bij het vinden van een nieuwe baan.

Daarnaast…

…is outplacement niet alleen gunstig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Het draagt bij aan een positief bedrijfsimago en kan de impact van een reorganisatie op overige werknemers verminderen. Het inschakelen van een outplacementbureau is dus niet alleen een investering in de toekomst van de werknemer, maar ook in het welzijn van het bedrijf.

 

Wat bieden wij?
In ons outplacementtraject behandelen we verschillende onderwerpen, waaronder:

Omgaan met verandering en aanvaarden verlies van baan.
Persoonsoriëntatie en loopbaanonderzoek.
Loopbaanadvies.
Zoek- en werkprofiel.
Onderscheidend curriculum vitae, professionele profielfoto en presentatie.
Sollicitatievaardigheden en gesprekstechnieken.
Arbeidsmarktoriëntatie en -benadering.
Nazorg.

Het uiteindelijke doel van ons outplacementtraject is om de transitie naar een nieuwe baan soepel te laten verlopen en de periode van werkloosheid tot een minimum te beperken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie en opties te bespreken.

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email
reintegratie

Wij helpen met outplacement in onder andere:

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader