OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Heeft u te horen gekregen dat u op zoek moet naar een nieuwe werkomgeving? Met outplacement bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Oostzaan staat u er niet alleen voor. U kunt hier terecht voor outplacementtrajecten die afgestemd zijn op uw  wensen.

Onze ervaren adviseurs begeleiden u vakkundig naar een nieuw begin. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven om het verliezen van de baan te verwerken. Zo kunt u zich vervolgens klaarmaken voor een nieuwe start. Daarna gaat u zich bezighouden met het in kaart brengen van uw competenties, drijfveren en verlangens.

Samen met een persoonlijke adviseur bepaalt u uw eigen aanbod voor de arbeidsmarkt en werkt u aan uw presentatie- en sollicitatievaardigheden. Bovendien krijgt u toegang tot de brede netwerken van onze adviseurs, waardoor u kennis maakt met verschillende sectoren. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Oostzaan

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kan u ook helpen als u heeft besloten om niet meer voor een werkgever te werken, maar een eigen onderneming te starten. Met verschillende ondersteuningsmogelijkheden wordt u door uw persoonlijke adviseur geïnformeerd en geadviseerd. Uw persoonlijke adviseur helpt u plannen naar een hoger plan te tillen.

Hoe ziet u de weg naar een eigen onderneming? Wat zijn de kansen en risico’s? Hoe ziet de markt eruit? Met uw adviseur zoekt u de antwoorden op deze vragen. Daarnaast ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ook bij praktische zaken die bij zelfstandig ondernemerschap komen kijken, zoals het opstellen van een ondernemingsplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in Oostzaan: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van Oostzaan: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is hét bureau als het gaat om outplacement. Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in Oostzaan. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader