Home » Outplacement » Outplacement Oostzaan

Outplacement Oostzaan

Het dienstverband van jouw medewerker loopt ten einde, en je bent op zoek naar manieren om de overgang naar nieuw werk te vergemakkelijken.
Of het nu voortkomt uit een reorganisatie, prestatieproblemen, of een gezamenlijke beslissing tot contractbeëindiging, in dergelijke situaties kan het aanbieden van een outplacementtraject waardevol zijn. Engel & Cleary heeft expertise in outplacement in Oostzaan.

 

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een op maat gemaakt begeleidingstraject voor werknemers die hun huidige baan verliezen. Het belangrijkste doel is om de werknemer te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Het traject kan diverse vormen aannemen, variërend van persoonlijke begeleiding en trainingen tot workshops, netwerkevenementen en coaching. De invulling is volledig afgestemd op de individuele behoeften, kwaliteiten, wensen en doelen van de werknemer.

Via ons outplacementtraject in Oostzaan krijgt de werknemer de kans om vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen, een nieuw netwerk op te bouwen en zichzelf doeltreffend te presenteren op de arbeidsmarkt. Dit vergroot aanzienlijk de kans op succes bij het vinden van een nieuwe baan.

Daarnaast…

…is outplacement niet alleen gunstig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Het draagt bij aan een positief bedrijfsimago en kan de impact van een reorganisatie op de overige werknemers verminderen. Het inschakelen van een outplacementbureau is dus niet alleen een investering in de toekomst van de werknemer, maar ook in het welzijn van het bedrijf.

 

Wat bieden wij?
In ons outplacementtraject behandelen we verschillende onderwerpen, waaronder:

Omgaan met verandering en aanvaarden verlies van baan.
Persoonsoriëntatie en loopbaanonderzoek.
Loopbaanadvies.
Zoek- en werkprofiel.
Onderscheidend curriculum vitae, professionele profielfoto en presentatie.
Sollicitatievaardigheden en gesprekstechnieken.
Arbeidsmarktoriëntatie en -benadering.
Nazorg.

Het ultieme doel van ons outplacementtraject is om de transitie naar een nieuwe baan soepel te laten verlopen en de periode van werkloosheid tot een minimum te beperken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie en opties te bespreken.

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email
reintegratie

Wij helpen met outplacement in onder andere:

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader