Home » Outplacement » Outplacement IJmuiden

Outplacement IJmuiden

Wanneer een werknemer zijn of haar dienstverband beëindigt, kan het waardevol zijn om ondersteuning te bieden bij de overgang naar nieuw werk.
Dit kan voortvloeien uit diverse situaties, zoals een reorganisatie, prestatieproblemen, of een gezamenlijke beslissing om het arbeidscontract te beëindigen. In dergelijke gevallen overwegen we het aanbieden van een outplacementtraject. Engel & Cleary is een gespecialiseerd bureau dat outplacement in Assendelft verzorgt.

 

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een op maat gemaakt begeleidingstraject voor werknemers die hun huidige baan verliezen. Het hoofddoel is de werknemer te ondersteunen bij het ontdekken van nieuwe professionele mogelijkheden. Dit traject omvat verschillende aspecten, van persoonlijke begeleiding en trainingen tot workshops, netwerkevenementen en coaching. Elk traject wordt afgestemd op de specifieke behoeften, kwaliteiten, wensen en doelen van de werknemer.

Via ons outplacementtraject in IJmuiden krijgt de werknemer de gelegenheid om vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen, een nieuw netwerk op te bouwen en zichzelf overtuigend te presenteren op de arbeidsmarkt. Dit vergroot aanzienlijk de kans op succes bij het vinden van een nieuwe baan.

Outplacement in IJmuiden is niet alleen gunstig voor de werknemer, maar draagt ook bij aan een positief bedrijfsimago en kan de impact van een reorganisatie op overige werknemers verminderen. Het inschakelen van een outplacementbureau is daarmee niet alleen een investering in de toekomst van de werknemer, maar ook in het welzijn van het bedrijf.

 

Wat bieden wij?
In ons outplacementtraject behandelen we diverse onderwerpen, waaronder:

Omgaan met verandering en het accepteren van het verlies van de baan.
Persoonsoriëntatie en loopbaanonderzoek.
Loopbaanadvies.
Zoek- en werkprofiel.
Onderscheidend curriculum vitae, professionele profielfoto en presentatie.
Sollicitatievaardigheden en gesprekstechnieken.
Arbeidsmarktoriëntatie en -benadering.
Nazorg.

Het ultieme doel van ons outplacementtraject is om de overgang naar een nieuwe baan vlot te laten verlopen en de periode van werkloosheid tot een minimum te beperken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie en opties te bespreken.

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email
reintegratie

Wij helpen met outplacement in onder andere:

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader