OP ZOEK NAAR ANDER WERK NA (ONVERWACHT) ONTSLAG

Heeft u te horen gekregen dat u op zoek moet naar een nieuwe werkomgeving? U staat er niet alleen voor. Een goede stap in de richting is outplacement bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in IJmuiden.

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u terecht voor outplacementtrajecten die zijn aangepast aan uw wensen. Onze ervaren adviseurs helpen je bij het doorlopen van de stappen. In een outplacementtraject wordt eerst de ruimte gegeven voor ontslagverwerking. Zo kunt u zich vervolgens klaarmaken voor een nieuwe start. Door middel van een oriëntatie onderzoek brengt u uw competenties, drijfveren en wensen in kaart.

Samen met een persoonlijke adviseur gaat u werken aan sollicitatie- en presentatievaardigheden. Er wordt ook gewerkt aan een onderscheidend CV en er wordt bepaald wat uw eigen aanbod in de arbeidsmarkt is. Een ander voordeel is dat onze adviseurs beschikken over brede netwerken en die stellen zij graag voor u open. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zorgt er met de outplacementtrajecten voor dat u maximaal kans op werk hebt dat écht bij u past.

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Neem contact met ons op voor advies op maat!

Een boost voor uw zelfstandig ondernemerschap met outplacement in IJmuiden

U kunt er ook voor kiezen om niet meer bij een werkgever te werken, maar een eigen onderneming op te richten. Ook daar kan Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u bij helpen. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het brainstormen en het uitwerken van diverse ideeën.

Hoe kunnen we uw talenten optimaal inzetten? Wat zijn de kansen en risico’s? Hoe ziet de markt eruit? Met uw adviseur zoekt u de antwoorden op deze vragen. Daarnaast ondersteunt Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een strak businessplan. Zo is uw persoonlijke adviseur een ideaal klankbord voor u en bent u als zelfstandig ondernemer op weg naar een goede start.

Outplacement in IJmuiden: bewezen succesvol

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement daadwerkelijk succesvol is. Door het nalopen van 11.300 verschillende outplacementtrajecten, concludeerde deze brancheorganisatie dat twee derde hiervan een nieuwe baan heeft gevonden. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is gespecialiseerd in outplacement. De ervaring leert dat ruim 90% van de outplacementtrajecten succesvol wordt afgerond en de werknemer zich weer in een nieuwe werkomgeving bevindt. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Ons team

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Caroline

Register Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Jessica

Re-integratie specialist & Loopbaanadviseur

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Danielle

Arbeidsrecht
Jurist

https://www.engelcleary.nl/wp-content/themes/fortuna/images/user.png

Miriam

Register Arbeidsdeskundige en casemanager

Maak een nieuwe start met hét outplacementbureau van IJmuiden: Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.

Naast outplacement is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. u ook graag van dienst met re-integratie, loopbaancoaching en arbeidsdeskundig- en HRM advies in IJmuiden. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kunt u contact opnemen met ons via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij ons op kantoor, gevestigd aan de Bruynvisweg 16 in Wormer.  Zo heeft u direct een indruk van hoe wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te werk gaan.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met outplacement in

Alkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader