Home » Over ons

If you can laugh together, you can work together.

~ Robert Orben

Over ons

Welkom bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V., waar Caroline Engel en Jessica Cleary iedere dag de handen ineenslaan om hun klanten bij te staan op het gebied van arbeidsadvies en werkgeluk.

Op de eerste dag van 2023, met de oliebollen nog in de hand, besloten ze het nieuwe jaar te starten met een gloednieuw bedrijf. Terugkijkend denken ze nu bij zichzelf: “Waarom hebben we dit niet eerder gedaan?” Maar laten we even terugspoelen. Toen Caroline en Jessica elkaar voor het eerst ontmoetten op een koude decemberdag in 2017, klikte het meteen. Caroline, die sinds 2004 met veel toewijding werkte als zelfstandige onder de naam Engel Arbeidsadvies, zocht iemand om haar krachten mee te bundelen. En daar was Jessica, net gestart met haar eigen bedrijf, Clearly HR. Ze besloten buren te worden in een kantoorpand in Wormer.

In de loop der jaren werkten ze veel samen, maar toch apart. Totdat in oktober 2022 bij beiden een lichtje ging branden: “We zijn veel sterker samen!” Het whiteboard werd erbij gehaald en na een ochtend van brainstormen was daar het begin van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. Nou ja, de naam kwam iets later, maar dat is een detail.

En wat hebben ze sindsdien gedaan?

Een bedrijfsnaam uitdokteren (moeilijker dan het lijkt, maar uiteindelijk toch heel simpel).
Officiële zaken regelen zoals de bv oprichten, naar de notaris, etc.
Kantoorruimtes inrichten (waar de koffie en thee altijd klaarstaat).
Website bouwen (en het internet voor ons winnen).
Professionaliseringsslag maken op het gebied ICT (waaronder een interactief klantportaal).
En een geweldig team samenstellen!

Ze deden dit allemaal naast hun reguliere werkzaamheden, wat betekende dat vrije tijd een schaars goed werd. Maar met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en humor, hebben ze het voor elkaar gekregen.

Op dit moment is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. een bloeiend bedrijf met een prachtig team, geweldige kantoorruimtes en een sterke positie in de markt.

Caroline en Jessica zijn enorm trots op wat ze tot nu toe hebben bereikt en kijken uit naar een toekomst vol mogelijkheden. Want dit is nog maar het begin…(cliffhanger)

Bel direct 075 - 207 30 12
Stuur een email

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader