Reintegratiebureau Zaanstad

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het

Het verliezen van je baan kan voor alle betrokkenen een heftige impact hebben. De oorzaken kunnen uiteenlopend zijn, zo kunnen werkgever en werknemer overeen komen dat ander passend werk bij een andere werkgever een oplossing is voor duurzame werkhervatting en voorkomen van onnodig verzuim. Hetgeen wat zowel de emotionele als financiële consequenties kan beperken, is een zo groot mogelijke kans op het vinden van een nieuwe baan. Re-integratie Zaanstad biedt dan uitkomst.

In zo’n periode is het van belang om een re-integratie partner te hebben die met u meedenkt, aanpakt en vooruitgang boekt. Ook gebeurt dit altijd met respect voor de belangen van zowel werknemer als werkgever. Daarnaast heeft deze partner kennis over de arbeidsmarkt in heel Noord-Holland.

Caroline Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Hulp nodig bij re-integratie in Zaanstad?

Denken in kansen

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kan u ook helpen als u zit met vraagstukken over personeel, of met de aanpak van de verzuimsituatie. Bij het begeleiden naar een nieuwe en verbeterde werkomgeving, denken wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in kansen en stoppen wij niet totdat het beste resultaat is behaald. Het beste komt naar boven wanneer mensen kunnen werken, willen werken en onderdeel zijn van de maatschappij. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u overal in Noord-Holland vinden en bovendien krijgt u toegang tot de brede netwerken van onze adviseurs, waardoor u kennis maakt met verschillende sectoren.

Re-integratie Zaanstad (eerste spoor)

Er wordt gesproken over re-integratie eerste spoor, wanneer een werknemer Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. wordt begeleid, met als doel terugkeer in eigen werk bij de huidige werkgever in Zaanstad. Er wordt gekeken naar een andere functie wanneer terugkeren in eigen functie niet meer mogelijk is. Re-integratie eerste spoor is een resultaat van de Wet Poortwachter, die re-integratieverplichtingen voor zowel werkgever als werknemer vaststelt. Als een eerste spoor niet realiseerbaar is, volgt doorgaans een re-integratie tweede spoor.

Re-integratie Zaanstad (tweede spoor)

Het kan zijn dat een werknemer niet kan re-integreren bij de huidige werkgever, omdat het bijvoorbeeld niet meer mogelijk is om huidige werkzaamheden uit te voeren. Eerst zal er gezocht worden naar aangepaste werkzaamheden, maar wanneer dat ook niet meer mogelijk is, is een andere optie om te re-integreren bij een andere werkgever, bijvoorbeeld in Zaanstad: re-integratie tweede spoor.

Met respect voor werkgever én werknemer

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. worden werkgevers en werknemers begeleid met respect. Wij willen de beste partner zijn die er is. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundig- of HRM advies, Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. aarzelt niet om met creatieve oplossingen te komen. Op deze manier hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvol en gerespecteerd bureau in Zaanstad.

Verdient u ook de aanpak van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.?

Ga dan voor Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Zaanstad. Door jaren ervaring is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zich gaan specialiseren in arbeidsongeschiktheid vraagstukken, arbeidsdeskundige diensten en re-integratie eerste en tweede spoor. Wij gaan praktisch, oplossingsgericht en mensgericht te werk en wij streven altijd naar een optimaal resultaat voor álle betrokkenen. Bent u benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met re-integratie in

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader