Reintegratiebureau Zaandijk

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het

Het verliezen van een baan kan een grote impact op je leven hebben en hiervoor kunnen verschillende oorzaken zijn, bijvoorbeeld het verlies van een dierbare of een (vecht)scheiding, reorganisatie of een arbeidsconflict. Niet altijd is dit een vrijwillige keuze. Met re-integratie bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Zaandijk staat u er niet alleen voor.

In zo’n periode is het van belang om een re-integratie partner te hebben die met u meedenkt, aanpakt en vooruitgang boekt. Ook gebeurt dit altijd met respect voor de belangen van zowel werknemer als werkgever. En niet alleen kent deze partner de arbeidsmarkt in Zaandijk goed, maar in heel Noord-Holland.

Caroline Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Hulp nodig bij re-integratie in Zaandijk?

Denken in kansen

Het kan zijn dat u worstelt met de aanpak van de verzuimsituatie, of dat u zit met vraagstukken over personeel. Bij het begeleiden naar een nieuwe en verbeterde werkomgeving, denken wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in kansen en stoppen wij niet totdat het beste resultaat is behaald. Het beste komt naar boven wanneer mensen kunnen werken, willen werken en onderdeel zijn van de maatschappij. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is overal in Noord-Holland te vinden en onze adviseurs beschikken daarnaast over een uitgebreid regionaal netwerk.

Re-integratie Zaandijk (eerste spoor)

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. wordt een werknemer begeleid, met als doel terugkeer in eigen werk bij de huidige werkgever in Zaandijk. Er wordt in dit geval gesproken over re-integratie eerste spoor. Mocht het terugkeren in eigen functie niet haalbaar zijn, dan wordt er gekeken naar een andere functie. Re-integratie eerste spoor is een resultaat van de Wet Poortwachter, die re-integratieverplichtingen voor zowel werkgever als werknemer vaststelt. Als een eerste spoor niet realiseerbaar is, volgt in het algemeen een re-integratie tweede spoor.

Re-integratie Zaandijk (tweede spoor)

Het kan ook voor komen dat een werknemer niet kan re-integreren bij de huidige werkgever, omdat het bijvoorbeeld niet meer lukt om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Eerst zal er gezocht worden naar aangepaste werkzaamheden, maar wanneer dat ook niet meer mogelijk is, is een andere optie om te re-integreren bij een andere werkgever, bijvoorbeeld in Zaandijk: re-integratie tweede spoor.

Met respect voor werkgever én werknemer

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. worden werkgevers en werknemers begeleid met respect. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. wilt de beste partner zijn die er is. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundig- of HRM advies, Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. twijfelt niet om met creatieve oplossingen te komen. In de afgelopen jaren hebben wij ons op deze manier ontwikkeld tot een succesvol en gerespecteerd bureau in Zaandijk.

Verdient u ook de aanpak van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.?

Ga dan voor Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Zaandijk. Door jaren ervaring is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zich gaan specialiseren in arbeidsongeschiktheid vraagstukken, arbeidsdeskundige diensten en re-integratie eerste en tweede spoor. Wij gaan praktisch, oplossingsgericht en mensgericht te werk en wij streven altijd naar een optimaal resultaat voor álle betrokkenen. Bent u benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met re-integratie in

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader