Reintegratiebureau Uitgeest

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het

Het kan iedereen overkomen: door een oorzaak ben je je baan verloren. De oorzaken kunnen uiteenlopend zijn, bijvoorbeeld medisch, het verlies van een dierbare of een (vecht)scheiding. Niet altijd is dit een vrijwillige keuze. Hoe nu verder? Met Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Uitgeest sta je er niet alleen voor.

In zo’n periode is het van belang om een re-integratie partner te hebben die met u meedenkt, aanpakt en vooruitgang boekt. Ook gebeurt dit altijd met respect voor de belangen van zowel werknemer als werkgever. En niet alleen kent deze partner de arbeidsmarkt in Uitgeest goed, maar in heel Noord-Holland.

Caroline Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Hulp nodig bij re-integratie in Uitgeest?

Denken in kansen

Zit u met vraagstukken over personeel? Of ervaart u problemen met de verzuimsituatie? Bij het begeleiden naar een nieuwe en verbeterde werkomgeving, denken wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in kansen en stoppen wij niet totdat het beste resultaat is behaald. Het beste komt naar boven wanneer mensen kunnen werken, willen werken en onderdeel zijn van de maatschappij. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u overal in Noord-Holland vinden en onze adviseurs beschikken daarnaast over een uitgebreid regionaal netwerk.

Re-integratie Uitgeest (eerste spoor)

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. wordt een werknemer begeleid om vervolgens terug te keren in eigen werk bij de huidige werkgever in Uitgeest. Dit wordt re-integratie eerste spoor genoemd. Mocht het terugkeren in eigen functie niet lukken, dan wordt er gekeken naar een andere functie. Re-integratie eerste spoor is een resultaat van de Wet Poortwachter, die re-integratieverplichtingen voor zowel werkgever als werknemer vaststelt. Als een eerste spoor niet realiseerbaar is, volgt doorgaans een re-integratie tweede spoor.

Re-integratie Uitgeest (tweede spoor)

Het komt weleens voor dat een werknemer niet kan re-integreren bij de huidige werkgever, omdat het bijvoorbeeld niet meer mogelijk is om huidige werkzaamheden uit te voeren. Eerst zal er gezocht worden naar aangepaste werkzaamheden, maar wanneer dat ook niet meer mogelijk is, is een andere optie om te re-integreren bij een andere werkgever, bijvoorbeeld in Uitgeest: re-integratie tweede spoor.

Met respect voor werkgever én werknemer

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. begeleidt werkgevers en werknemers met respect en wilt de beste partner zijn die er is. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundig- of HRM advies, Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. aarzelt niet om met creatieve oplossingen te komen. Op deze manier hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvol en gerespecteerd bureau in Uitgeest.

Verdient u ook de aanpak van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.?

Ga dan voor Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Uitgeest. Door jaren ervaring is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zich gaan specialiseren in arbeidsongeschiktheid vraagstukken, arbeidsdeskundige diensten en re-integratie eerste en tweede spoor. Wij gaan praktisch, oplossingsgericht en mensgericht te werk en wij streven altijd naar een optimaal resultaat voor álle betrokkenen. Bent u benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met re-integratie in

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader