Reintegratiebureau Oudorp

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van het verliezen van een baan. Deze oorzaken kunnen medisch, niet medisch, reorganisatie of een arbeidsconflict zijn. Niet altijd is dit een vrijwillige keuze. Wat nu? Het liefst een zo groot mogelijke kans op het vinden van een nieuwe baan. Re-integratie Oudorp biedt dan uitkomst.

In zo’n periode is het van belang om een re-integratie partner te hebben die met u meedenkt, aanpakt en vooruitgang boekt. Ook gebeurt dit altijd met respect voor de belangen van zowel werknemer als werkgever. En niet alleen kent deze partner de arbeidsmarkt in Oudorp goed, maar in heel Noord-Holland.

Caroline Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Hulp nodig bij re-integratie in Oudorp?

Denken in kansen

Worstelt u met de aanpak van de verzuimsituatie en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Of komt het voor dat u zit met vraagstukken over personeel? Wij denken bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in kansen en stoppen niet totdat het beste resultaat is behaald. Het beste komt naar boven wanneer mensen kunnen werken, willen werken en onderdeel zijn van de maatschappij. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u overal in Noord-Holland vinden en onze adviseurs beschikken daarnaast over een uitgebreid regionaal netwerk.

Re-integratie Oudorp (eerste spoor)

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. wordt een werknemer begeleid met als doel weer terug te kunnen keren in eigen werk, bij de huidige werkgever in Oudorp. Er wordt dan gesproken over re-integratie eerste spoor. Het kan ook zijn dat terugkeer in eigen functie niet meer lukt, dan wordt er gekeken naar een andere functie. Re-integratie eerste spoor is een resultaat van de Wet Poortwachter, die re-integratieverplichtingen voor zowel werkgever als werknemer vaststelt. Er volgt doorgaans een re-integratie tweede spoor als een eerste spoor niet haalbaar is.

Re-integratie Oudorp (tweede spoor)

Soms is het niet meer mogelijk om huidige werkzaamheden uit te voeren, waardoor een werknemer niet kan re-integreren bij de huidige werkgever. Eerst zal er gezocht worden naar aangepaste werkzaamheden, maar wanneer dat ook niet meer mogelijk is, is een andere optie om te re-integreren bij een andere werkgever, bijvoorbeeld in Oudorp: re-integratie tweede spoor.

Met respect voor werkgever én werknemer

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. begeleidt werkgevers en werknemers met respect en wilt de beste partner zijn die er is. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundig- of HRM advies, Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. aarzelt niet om met creatieve oplossingen te komen. Op deze manier hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvol en gerespecteerd bureau in Oudorp.

Verdient u ook de aanpak van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.?

Ga dan voor Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Oudorp. Door jaren ervaring is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zich gaan specialiseren in arbeidsongeschiktheid vraagstukken, arbeidsdeskundige diensten en re-integratie eerste en tweede spoor. Wij gaan praktisch, oplossingsgericht en mensgericht te werk en wij streven altijd naar een optimaal resultaat voor álle betrokkenen. Bent u benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met re-integratie in

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader