Reintegratiebureau Amsterdam

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het

Het vertrek van een collega, maar ook het verlies van je baan, kan voor alle betrokkenen een ingrijpende impact hebben. De redenen hiervoor kunnen divers zijn, zoals medische kwesties, niet-medische zaken, financiële problemen, verslavingsproblematiek, het verlies van een dierbare of een (vecht)scheiding, reorganisatie of een arbeidsconflict. Het is niet altijd een vrijwillige keuze. Wat zowel de emotionele als financiële gevolgen kan beperken, is een zo groot mogelijke kans op het vinden van een nieuwe baan. Re-integratie Amsterdam biedt in dergelijke situaties een oplossing.

In zo’n fase is het cruciaal om een re-integratie partner te hebben die met u meedenkt, initiatief neemt en vooruitgang boekt. Dit gebeurt altijd met respect voor de belangen van zowel de werknemer als de werkgever. En deze partner is niet alleen goed bekend met de arbeidsmarkt in Amsterdam, maar ook in heel Noord-Holland.

Caroline Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Hulp nodig bij re-integratie in Amsterdam?

Denken in kansen

Ervaart u uitdagingen met betrekking tot personeelsvraagstukken? Bent u zoekende naar de juiste aanpak voor situaties van verzuim en weet u niet hoe u hiermee om moet gaan? Bij het begeleiden naar een vernieuwde en verbeterde werkomgeving, hanteren wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. een mentaliteit van mogelijkheden en zetten wij ons in totdat het optimale resultaat is bereikt. Het meest gunstige komt naar voren wanneer mensen in staat zijn om te werken, bereid zijn om te werken en deel uitmaken van de samenleving. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. is beschikbaar in heel Noord-Holland, en onze adviseurs beschikken tevens over een uitgebreid regionaal netwerk.

Re-integratie Amsterdam(eerste spoor)

Wanneer een werknemer Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. wordt begeleid, met als doel terugkeer in eigen werk bij de huidige werkgever in Amsterdan, wordt er gesproken over re-integratie eerste spoor. Mocht het terugkeren in eigen functie niet lukken, dan wordt er gekeken naar een andere functie. Re-integratie eerste spoor is een resultaat van de Wet Poortwachter, die re-integratieverplichtingen voor zowel werkgever als werknemer vaststelt. Als een eerste spoor niet realiseerbaar is, volgt doorgaans een re-integratie tweede spoor.

Re-integratie Amsterdam (tweede spoor)

Soms gebeurt het dat een werknemer niet kan re-integreren bij de huidige werkgever, omdat het bijvoorbeeld niet meer mogelijk is om huidige werkzaamheden uit te voeren. Eerst zal er gezocht worden naar aangepaste werkzaamheden, maar wanneer dat ook niet meer mogelijk is, is een andere optie om te re-integreren bij een andere werkgever, bijvoorbeeld in Amsterdam: re-integratie tweede spoor.

Met respect voor werkgever én werknemer

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. ondersteunt werkgevers en werknemers met integriteit en streeft ernaar de meest gewaardeerde partner te zijn. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundig- of HRM-advies, Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. schuwt niet om innovatieve oplossingen aan te dragen. Op deze wijze hebben wij in de afgelopen jaren onze positie als een succesvol en gerespecteerd bureau in Amsterdam weten te versterken.

Verdient u ook de aanpak van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.?

Ga dan voor Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Amsterdam. Door jaren ervaring is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zich gaan specialiseren in arbeidsongeschiktheid vraagstukken, arbeidsdeskundige diensten en re-integratie eerste en tweede spoor. Wij gaan praktisch, oplossingsgericht en mensgericht te werk en wij streven altijd naar een optimaal resultaat voor álle betrokkenen. Bent u benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met re-integratie in

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader