Reintegratiebureau Stompetoren

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het

Het kan zijn dat u wegens omstandigheden op zoek moet naar een nieuwe baan. De oorzaken kunnen uiteenlopend zijn, bijvoorbeeld medisch, niet medisch, schulden- of verslavingsproblematiek, het verlies van een dierbare of een (vecht)scheiding, reorganisatie of een arbeidsconflict.  Om zowel de emotionele als de financiële consequenties te beperken, is een zo groot mogelijke kans op het vinden van een nieuwe baan van belang. Met re-integratie in Stompetoren komt u een eind verder.

In zo’n periode is het van belang om een re-integratie partner te hebben die met u meedenkt, aanpakt en vooruitgang boekt. Ook gebeurt dit altijd met respect voor de belangen van zowel werknemer als werkgever. En niet alleen kent deze partner de arbeidsmarkt in Stompetoren goed, maar in heel Noord-Holland.

Caroline Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Hulp nodig bij re-integratie in Stompetoren?

Denken in kansen

Zit u met vragen over personeel? Of komt u er niet uit met de aanpak van de verzuimsituatie? Tijdens het begeleiden naar een nieuwe en verbeterde werkomgeving denken wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in kansen.  Wij stoppen niet totdat het beste resultaat is behaald. Als mensen kunnen werken en willen werken, komt het best in ze naar boven. Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. kunt u overal in Noord-Holland vinden en daarnaast beschikken onze adviseurs ieder over een relevant, breed netwerk.

Re-integratie Stompetoren (eerste spoor)

Er wordt gesproken over re-integratie eerste spoor, als een werknemer wordt begeleid om zo terug te kunnen keren in eigen werk bij de huidige werkgever in Stompetoren. Mocht het terugkeren in eigen functie niet haalbaar zijn, dan wordt er gekeken naar een andere functie. De Wet Poortwachter heeft als resultaat gezorgd voor re-integratie eerste spoor, die re-integratieverplichtingen voor zowel werkgever als werknemer vaststelt. Als een eerste spoor niet realiseerbaar is, volgt doorgaans een re-integratie tweede spoor.

Re-integratie Stompetoren (tweede spoor)

Soms gebeurt het dat een werknemer niet kan re-integreren bij de huidige werkgever, omdat het bijvoorbeeld niet meer mogelijk is om huidige werkzaamheden uit te voeren. Eerst zal er gezocht worden naar aangepaste werkzaamheden, maar wanneer dat ook niet meer mogelijk is, is een andere optie om te re-integreren bij een andere werkgever, bijvoorbeeld in Stompetoren: re-integratie tweede spoor.

Met respect voor werkgever én werknemer

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. begeleidt werkgevers en werknemers met respect en wilt de beste partner zijn die er is. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundig- of HRM advies, Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. aarzelt niet om met creatieve oplossingen te komen. Op deze manier hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvol en gerespecteerd bureau in Stompetoren.

Verdient u ook de aanpak van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.?

Ga dan voor Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Stompetoren. Door jaren ervaring is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zich gaan specialiseren in arbeidsongeschiktheid vraagstukken, arbeidsdeskundige diensten en re-integratie eerste en tweede spoor. Wij gaan praktisch, oplossingsgericht en mensgericht te werk en wij streven altijd naar een optimaal resultaat voor álle betrokkenen. Bent u benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met re-integratie in

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader