Reintegratiebureau Landsmeer

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het

Het kan iedereen overkomen: het verliezen van een baan. Niet altijd is dit een vrijwillige keuze. Hetgeen wat zowel de emotionele als financiële consequenties kan beperken, is een zo groot mogelijke kans op het vinden van een nieuwe baan. Re-integratie Landsmeer biedt dan uitkomst.

Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. staat u er niet alleen voor. In zo’n periode is het van belang om een re-integratie partner te hebben die met u meedenkt, aanpakt en vooruitgang boekt. Ook gebeurt dit altijd met respect voor de belangen van zowel werknemer als werkgever. En niet alleen kent deze partner de arbeidsmarkt in Landsmeer goed, maar in heel Noord-Holland.

Caroline Engel

Caroline Engel

Arbeidsdeskundige & Re-integratie specialist

Hulp nodig bij re-integratie in Landsmeer?

Denken in kansen

Worstelt u met de aanpak van de verzuimsituatie en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Of komt het voor dat u zit met vraagstukken over personeel? Bij het begeleiden naar een nieuwe en verbeterde werkomgeving, denken wij bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in kansen en stoppen wij niet totdat het beste resultaat is behaald. Het beste komt naar boven wanneer mensen kunnen werken, willen werken en onderdeel zijn van de maatschappij. Overal in Noord-Holland is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. te vinden en bovendien beschikken onze adviseurs daarnaast over een uitgebreid regionaal netwerk.

Re-integratie Landsmeer (eerste spoor)

Er wordt gesproken over re-integratie eerste spoor, wanneer een werknemer Bij Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. wordt begeleid met als doel terugkeer in eigen werk bij de huidige werkgever in Landsmeer. Mocht het terugkeren in eigen functie niet lukken, dan wordt er gekeken naar een andere functie. De Wet Poortwachter is opgesteld met als resultaat re-integratie eerste spoor, die re-integratieverplichtingen voor zowel werkgever als werknemer vaststelt. Als een eerste spoor niet haalbaar is, volgt doorgaans een re-integratie tweede spoor.

Re-integratie Landsmeer (tweede spoor)

Het gebeurt soms dat een werknemer niet kan re-integreren bij de huidige werkgever, omdat het bijvoorbeeld niet meer mogelijk is om bepaalde taken uit te voeren. Eerst zal er gezocht worden naar aangepaste werkzaamheden, maar wanneer dat ook niet meer mogelijk is, is een andere optie om te re-integreren bij een andere werkgever, bijvoorbeeld in Landsmeer: re-integratie tweede spoor.

Met respect voor werkgever én werknemer

Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. wilt de beste partner zijn die er is en begeleidt werkgevers en werknemers dus ook met respect. Of het nu gaat om re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundig- of HRM advies, Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. aarzelt niet om met creatieve oplossingen te komen. Op deze manier hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvol en gerespecteerd bureau in Landsmeer.

Verdient u ook de aanpak van Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V.?

Ga dan voor Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. in Landsmeer. Door jaren ervaring is Engel & Cleary arbeidsadvies en werkgeluk B.V. zich gaan specialiseren in arbeidsongeschiktheid vraagstukken, arbeidsdeskundige diensten en re-integratie eerste en tweede spoor. Wij gaan praktisch, oplossingsgericht en mensgericht te werk en wij streven altijd naar een optimaal resultaat voor álle betrokkenen. Bent u benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op via 075 – 207 30 12 of info@engelcleary.nl.

Voor fantastische klanten

Wij helpen met re-integratie in

AmsterdamAlkmaar – Assendelft – Beemster – Beverwijk – Castricum – Graft – Haarlem – Heerhugowaard – IJmuiden – Koedijk – Krommenie – Landsmeer – Oostzaan – Oudorp – Purmerend – Stompetoren – Uitgeest – Wormer – Wormerveer – Zaandam – Zaandijk – Zaanstad

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
js_loader