Even voorstellen: Caroline Engel

Ik ben Caroline Engel, sinds 2004 zelfstandig ondernemer. Specialist in re-integratie-, outplacement– en loopbaancoaching, casemanagement, verzuimbegeleiding en arbeidsdeskundige diensten. Ik begeleid medewerkers en werkgevers met werkgerelateerde vraagstukken zoals ontslagsituaties, arbeidsongeschiktheid, loopbaanvraagstukken, casemanagement en verzuimbegeleiding.

De afgelopen jaren ben ik als interim HR adviseur werkzaam geweest in zowel de profit als non-profitsector. Daarbij had ik focus op casemanagement, verzuim en re-integratie. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als trajectbegeleider op het gebied van re-integratie eerste- en tweede spoor (met een specialisatie kanker en werk), outplacement en loopbaancoaching. Sinds 2015 richt ik mij volledig op trajectbegeleiding en arbeidsdeskundige diensten en ben ik werkzaam vanuit mijn kantoor  aan de Bruynvisweg 16 in Wormer. Hier werk ik samen in de coöperatie HR-plaza die nagenoeg alle expertisegebieden in huis heeft als het gaat om mens, werk en inkomen.

Ervaring en kennis Caroline Engel

De ervaring en kennis welke ik afgelopen jaren heb opgedaan stellen mij in staat om feeling te houden met een constant veranderde arbeidsmarkt in combinatie met de wet en regelgeving (sociale zekerheid). Ik heb ervaring op gedaan vanuit verschillende rollen, in de meest uiteenlopende organisaties, zoals zakelijke dienstverlening, overheid, productie, retail, luchtvaart etc. Hierdoor zoek ik dan ook continue aansluiting met álle betrokkenen in arbeidsongeschiktheid casussen. Niet alleen werknemer, maar ook HR, leidinggevende, bedrijfsarts en UWV. Ik aarzel niet om binnen de kaders naar (creatieve) oplossingen te streven. Doordat ik diverse rollen heb vervult aan de HR-tafel, ben ik in staat om vanuit verschillende (financiële) belangen tot optimale kansen te komen. Ik heb in de afgelopen jaren een groot netwerk op kunnen bouwen waarin ik veel vaste klanten heb.

Optimaal resultaat

Ik sta met mijn voeten in de klei in een speelveld waarin belangen van betrokkenen nog wel eens uiteen kunnen lopen. Wet- en regelgeving is leidend, maar ik streef altijd naar een optimaal resultaat voor alle betrokkenen. Ik schuw daarbij ‘out-of-the-box gedachtegangen’ niet. Evenmin het inzetten van soms onconventionele interventies om tot maximale resultaten te kunnen komen. Deze leiden tot maximale resultaten, welke een win-win stuatie oplevert voor alle partijen. Daarbij is het belangrijk om samen te werken, óók met het UWV. Daarnaast is het belangrijk lef te hebben om samen met betrokkenen tot soms nieuwe inzichten en richtingen te komen.

De rol van arbeidsdeskundige maakt voor mij de ‘gereedschapskoffer’ compleet. Niet alleen om arbeidsdeskundige onderzoeken te kunnen uitvoeren, maar de arbeidsdeskundige kennis is in feite een taal welke binnen alle facetten van mijn werkveld toe te passen is. Hierdoor ben ik in staat succesvolle resultaten te behalen.

Mijn stijl op gebied van re-integratie, outplacement en arbeidsdeskundige advies kenmerkt zich als praktisch, positief en oplossingsgericht. Ik heb ruimte voor creativiteit en maatwerk, gecombineerd met een realistische en haalbare aanpak.

Wil je meer over mij weten? Neem dan gerust contact met mij op!

Comments are closed.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
js_loader